Какво е 10 Minute Cooking?

10 Minute Cooking е email newsletter, който ти изпраща всяка седмица по 1 рецепта. Обещанието ни е да е лесна и бърза за приготвяне, вкусна за хапване и непретенциозна откъм съставките.

Рецептите ни са чисти - без умалителни, без истории, без излишък. 

Всеки мейл от нас съдържа 1 рецепта - като текст и като изображение. По този начин можете да създадете своя селекция любими рецепти, които да са винаги с вас. 

Как така 10 минути?

Не всичко вкусно изисква да прекараш часове на печката. Някои вкусни рецепти са лесни и бързи - идеални за края на работния ден. Доказано от няколко различни "готвача" с различни стартови условия. 

Да, някои рецепти ще отнемат 15-20 мин. Но са все така вкусни и забавни. А с времето ще откриете, че готвенето може да бъде и удоволствие.

Защо?

Изкуството на готвенето изглежда недостъпно за много млади хора. Храненето навън е удобно, почти всички ресторанти доставят и до дома. Но уютът на домашно приготвената храна е незаменим. Да не говорим за цената...

Много наши приятели се чудят защо в моя дом се готви толкова много и не вярват, че не прекарвам часове в кухнята.

След като споделях по мейл всяка рецепта, която готвя, с няколко близки приятели, молбите за споделяне на "бързите ястия" се увеличиха. Това е моята рецепта да споделям информация бързо и лесно.